until first session

Don’t Miss the First Day
of Summer Camp!

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
welcome to our

Hello Summer Camp

learn our camping

virtual camping tour

Summer camp is a program for children or teens during summer months in many countries. Children and adolescents are called campers.

our benefits

why choose us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore menim ad minim veniam, quis nostru.

Diversity abounds

Natural all the way

Experienced and trustworthy

The Art of Fire by AK47Design

Vuur

Alles komt er uit voort. Van dit mythische en legendarische element, krachtig en tastbaar, zijn bruikbare en duurzame design objecten met stijl en eenvoud voortgekomen.
meer info

Plekken

Waar AK47Design het best tot haar recht komt zijn buitenruimtes van hotels, restaurants, musea en door tuinarchitecten en hoveniers aangelegde parken en privé tuinen.
meer info

AK47Design

Heeft van kwaliteit haar voornaamste kracht gemaakt, ondersteund door praktische ideeën en betrouwbare producten. Producten die in staat zijn om te raken en te beroeren.
meer info

Waar staat de Happy Flames ?

“Laat uw gast weten dat er een Happy Flames vuurhaard met BBQ staat bij uw mooie chalet. Een happy Flames is mooi en staat altijd op de plek waar u hem heeft laten plaatsen. Alle jaargetijden. De Happy Flames is robuust, vandalismebestendig, mooi en kostenbesparend.”

Verhuur Recreatiewoning

“De Happy Flames BBQ met vuurhaard is vandalismebestendig en is niet te verplaatsen. U zorgt voor een plek in het park waar er genoten mag en kan worden door alle bezoekers van de Happy Flames.
Friends, Flames & Fun!”

Openbaar park

“Sport Spel en BBQ. Na een hele dag buiten, samen bij het vuur lekker warm worden en iets eten.
Faciliteer een Happy Flames plek op de camping. Dé plek op de camping waar een vuurtje gestookt mag worden.
Dé plek voor Friends, Flames en Fun!”

Op de BBQ weide op de camping

from the blog

Exiting News

AK47Design
Terrashaard
Zoekt u een luxe terrashaard? Op zoek naar een terrashaard die anders is dan dat goedkope exemplaar bij de gamma of de kwantum die snel kapot gaan. Happy Flames verkoopt en ...