AK47Design

AK47 Design By Happy Flames

Producent van park-barbecues voor openbare ruimtes is de officiële importeur van AK47Design voor Nederland, België en Luxemburg.

AK47 Design Zero

Een vuurplaats voor buiten gebruik, een plek om in te schuilen, te genieten van de warmte van het vuur: de excentrieke dans van de vlammen wordt vervangen door de stille gloed van de kooltjes . Design en kunst komen tot elkaar, vermengen vuur met stijl. Zero versterkt de ruimte die het omringt, biedt sterke emoties, warmte en gastvrijheid. Een uniek object met een tijdloze smaak.

Lees meer

AK47 Design Ercole

De Ercole is een hout vuurplaats voor gebruik buitenshuis. Het is ontstaan door het samenvoegen van twee materialen, staal als basis en beton of steen voor de uitstraling en het versterken van het ontwerp. Sterk en statuesk, elegant en informeel weerstaat de Ercole het slechtste weer.

Lees meer

Ak47 Design Rondo

Rondo is een hout gestookte outdoor vuurplaats. De natuurlijke elementen vuur en steen komen in een simpele en eigentijdse manier bij elkaar, met dank aan techniek en vakmanschap. Steen en staal samengevoegd in een elegant geometrie. De vorm is nog verder verbeterd door het gebruik van Santafiora trachiet, een statige Italiaanse steen.
Geef uw gasten een toevluchtsoord voor de kilte van de avond met de Ak47 Design Rondo vuurplaats

Lees meer

AK47 Design Toast

AK47 Design Toast Voor hen die van stijl en eenvoud houden, een vuur plaats maar dat is niet alles. Het hout maakt het af en bepaalt het design. Houtgestookte outdoor vuurplaats met geoxideerde staal afwerking. Creëer een gezellige hotspot om met vrienden bij elkaar te komen, from dusk ‘til dawn met de Ak47 Design Toast Fire Pit.

Lees meer